5 Εξαιρετικές ταινίες πυγμαχίας που δεν έχουν να κάνουν με το Rocky

Πυγμαχία! Ναι, στην τελική είναι ένα ακόμη άθλημα. Δύο άντρες μπαίνουν σε ένα ρινγ, φοράνε από ένα ζευγάρι γάντια πυγμαχίας και γρονθοκοπούνται μέχρι ένας από τους δύο να βγει νοκ άουτ ή να μην μπορεί να σηκωθεί. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει με γυμνό μάτι, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσα πολλά παραπάνω από ωμή βία και αίμα. Η πυγμαχία είναι το άθλημα που προσφέρεται περισσότερο από όλα για τον κινηματογράφο γιατί είναι το πιο βίαιο και ταυτόχρονα το πιο θεατρικό από όλα. Η πυγμαχία έχει να κάνει με τους περιθωριακούς, τις επιστροφές, τη λύτρωση, την πειθαρχία και τη δέσμευση μιας αποφασισμένης ψυχής! Δεν είναι τυχαίο ότι προσφέρεται τόσο πολύ για την κορύφωση ενός δράματος.

Περισσότερα...

Βελτιώστε τις μπασκετικές σας ικανότητες

Η θέληση ενός ανθρώπου να γίνει καλύτερος μπορεί να τον βοηθήσει να βελτιώσει τις μπασκετικές του ικανότητες. Η βελτίωση ενός παίκτη στο μπάσκετ απαιτεί υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα, ενώ η σωστή νοοτροπία και συμπεριφορά μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί τις επιτυχίας.
Πρώτα απ' όλα, όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν τις μπασκετικές τους ικανότητες, πρέπει να επιδείξουν συγκέντρωση. Έχει ζωτική σημασία να επιδείξετε προσήλωση στο στόχο της βελτίωσης συγκεκριμένων μπασκετικών ικανοτήτων σας.

Περισσότερα...