Τα καλύτερα μουσεία του κόσμου

Ποια είναι τα καλύτερα μουσεία του κόσμου; Αν και η δημιουργία μιας τέτοιας λίστας είναι εντελώς υποκειμενική, παρακάτω παρουσιάζονται τα μουσεία, λαμβάνοντας υπ 'όψιν τα έργα τέχνης που εκθέτουν καθώς και την ιστορία τους.

The Louvre. Το μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα παλιότερα και μεγαλύτερα μουσεία στον πλανήτη. Στην κατοχή του έχει πάνω από 445.000 έργα τέχνης απ' όλες τις εποχές. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μουσείου ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τι υπάρχει στο μουσείο. Επίσης η ιστοσελίδα σας δίνει την επιλογή να πάρετε μέρος στο “online tour” προβάλλοντας σας κάποια από τα σημαντικότερα έργα τέχνης.

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα Είδη

Χριστούγεννα χωρίς λάμψη δε γίνεται. Λάμψη από όλες τις απόψεις, πρώτα απ’ όλα στα χαμόγελα του καθένα από μας, έπειτα στα χαμόγελα που παίρνουμε μέσα από τη χαρά των μικρών ηλικιών. Φωτισμένα λοιπόν πρόσωπα, γεμάτα θετική διάθεση για την πιο αγαπητή περίοδο της χρονιάς, που αφορά όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες. Έτσι λοιπόν, και αυτή η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου, πρέπει να συνοδεύεται και με τα κατάλληλα αντικείμενα, τα οποία είτε αντικατοπτρίζουν είτε διοχετεύουν τη θετική διάθεση των ημερών. Το βασικότερο που κάνουμε σχεδόν όλοι μας, είναι να στολίζουμε είτε το σπίτι, είτε τον χώρο εργασίας, άλλοτε με πιο παραδοσιακό τρόπο και άλλοτε με αρκετά πιο μοντέρνο.

Περισσότερα...

Πώς να Ξεχωρίσετε με την Αποκριάτικη σας Στολή

Οι απόκριες είναι μία άκρως διασκεδαστική και συναρπαστική περίοδος της ζωής μας. Χάρη σε εξαιρετικής σχεδίασης και εμφάνισης αποκριάτικες στολές, που πάντοτε φανταζόσασταν αλλά ποτέ δεν κατείχατε, έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να κάνετε τη διαφορά στα αποκριάτικα πάρτι.

Ωστόσο, ένα συνηθισμένο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στις μέρες μας, έχει να κάνει με το αν θα αγοράσουν συνηθισμένες αποκριάτικες στολές ή κάτι που πραγματικά θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Οι περισσότερες ιδέες για στολές είναι ήδη «πολυφορεμένες», με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να καταλήγουν να φοράνε στολές που έχουν φορεθεί εκατοντάδες φορές.

Περισσότερα...