Τι Να Περιμένεις Όταν Πουλάς το Σπίτι σου

for-saleΕϊχαμε ένα υπέροχο σπίτι πολύ κοντά στη θάλασσα αλλά θέλαμε να το πουλήσουμε γιατί χρειαζόμαστε ένα νέο μεγαλύτερο, είμαστε ήδη τέσσερις και με τον ερχομό των διδύμων δεν θα χωρούσαμε πλέον.

Περισσότερα...

Ανακαίνιση σπιτιού, Μια σοβαρή απόφαση

   Η ανακαινιση ενος σπιτιου είναι μια σοβαρή απόφαση που παίρνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού. Το τι μπορεί να περιλαμβάνει, διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις απαιτήσεις του σπιτιού μας. Έτσι καθορίζονται από τις διάφορες εταιρείες που παρέχουν τη σχετική υπηρεσία διάφορα πακέτα ανακαίνισης. Πέρα από το πιο απλό πακέτο υπάρχουν πακέτα που περιλαμβάνουν όλο και περισσότερες εργασίες, φυσικά ανάλογα με τις εργασίες αυτές καθορίζεται και η τιμή που θα πληρώσουμε. Εδώ θα παρουσιάσουμε το μαξ πακέτο (οι εταιρείες θα δείτε να αναφέρουν το συγκεκριμένο πακέτο ως «πολυτελές»). Το πακέτο, δηλαδή που περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που μπορεί να περιλαμβάνει μια ανακαίνιση.

   Οι πρώτες ενέργειες που περιλαμβάνει το πακέτο, είναι το ξήλωμα του παλιού εξοπλισμού του σπιτιού. Αυτό περιλαμβάνει γενική αποξήλωση των σωληνώσεων και καλωδιώσεων που είχαμε ως τώρα, το ξήλωμα όλου του μπάνιου και του εξοπλισμού του, όπως και των πλακακιών, της κουζίνας και όλων των ντουλαπιών, των εξωτερικών και εσωτερικών πορτών και κουφωμάτων και των παλιών πριζοδιακοπτών.

Περισσότερα...

Χρώματα για Εσωτερικούς Τοίχους

colors

Τα εσωτερικού χώρου χρώματα που θα επιλέξετε για το σπίτι ή το γραφείο σας, αντανακλούν εν πολλοίς το γούστο και την προσωπικότητά σας, επηρεάζοντας τη συνολική διακόσμηση ενός χώρου. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε χρώματα για εσωτερικούς τοίχους που θα ορίζουν εσάς και τα συμπληρώνουν άψογα την οικιακή σας διακόσμηση. Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε διάφορες αποχρώσεις και να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα σε κάθε δωμάτιο, προσδίδοντας εκλεπτυσμένη όψη.

Περισσότερα...

Φρεσκάρετε το Σπίτι σας με Ξεχωριστά Στυλ Ανακαίνισης

anakainisi

Η οικιακή βελτίωση και η ανακαίνιση σπιτιού είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς όρους που χρησιμοποιούνται για όλες τις βελτιωτικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε ένα σπίτι. Η δημιουργία κομψών και προηγμένων σπιτιών έχει αναχθεί σε τάση και εκτόξευσε την ανάπτυξη διαφόρων επώνυμων εταιρειών με οικιακά έπιπλα. Ωστόσο, οι προσθήκες και βελτιώσεις σε ένα σπίτι χωρίς τις ειδικές γνώσεις ενός εσωτερικού διακοσμητή δεν είναι ενδεδειγμένες. Έτσι, έχουν αναδυθεί πολλοί διακοσμητές και σχεδιαστές που παρέχουν λύσεις σε όσους ιδιοκτήτες επιθυμούν να αποκτήσουν εκλεπτυσμένο σπίτι.

Περισσότερα...

Τα Στάδια Προ της Αγοράς Τραπεζαρίας

dining roomΚαι όμως έχει ζωτική σημασία να σχεδιάσετε την αγορά της επόμενης τραπεζαρίας σας προτού προβείτε στην ίδια την αγορά. Με αυτόν θα είστε πιο προετοιμασμένοι και θα έχετε στα χέρια την οπτική αναπαράσταση της νέας σας τραπεζαρίας στο χώρο. Οπότε προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές που θα σας επιτρέψουν να μην μπείτε στη διαδικασία της επιστροφής επίπλων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Πρώτα απ’ όλα, εξοικειωθείτε με το χώρο της τραπεζαρίας σας. Η αγορά μίας τραπεζαρίας πριν από την μέτρηση του διαθέσιμου χώρου μοιάζει λίγο με την αγορά ενός τζηνς χωρίς να το έχετε δοκιμάσει. Δηλαδή το αγοράζετε πρώτα με την ελπίδα να σας κάνει. Σε έναν ιδεατό κόσμο ίσως να ήσασταν τυχεροί και τα πάντα να προσαρμόζονταν στις επιθυμίες σας, αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή στην ουσία δεν ήσασταν προετοιμασμένοι. Επομένως, προτού βγείτε στην αγορά για τραπεζαρίες, να έχετε πλήρη εικόνα για το χώρο της τραπεζαρίας σας.

Περισσότερα...