Άρθρα

Ski Holidays στα Μαγευτικά Καλάβρυτα

kalavryta-1

Όλοι μας λατρεύουμε τις ski holidays, και σίγουρα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν θέλουμε να οργανώσουμε τις χειμερινές μας διακοπές και να συνδυάσουμε χειμερινά σπορ είναι προορισμοί που μπορούν να μας τα προσφέρουν όλα. Και πολυτελή διαμονή, και χιονοδρομικό κέντρο, και καλό φαγητό, αλλά και ωραία τοπία, και φυσικά κάποια αξιοθέατα, με σκοπό να έχουμε ένα πλήρες και εφ όλης της ύλης πακέτο διακοπών. 

Περισσότερα...

Το «value of money» του καλοκαιριού

ksaplwstra1

Άπαξ και αρχίσει να τσουρουφλίζει το δέρμα μας ο ήλιος, τότε σίγουρα ήρθε η ώρα για να ξεκινήσουμε τις παραλιακές μας αποδράσεις, για μερικές στιγμές δροσιάς, στα καταγάλανα νερά των Ελληνικών θαλασσών. Ο χειμώνας αφού μας κούρασε με τις αμέτρητες ώρες που περνούσαμε εντός τεσσάρων τειχών και η άνοιξη με τις «κυκλοθυμικές» θα το λέγαμε τάσεις του καιρού, τώρα ήρθε η ώρα για να κάνουμε τα μπάνια μας και να πάμε τις διακοπές μας, περιμένοντας πως και πως την έλευση της καλοκαιρινής μας άδειας, από την δουλειά μας.

Περισσότερα...

Απαραίτητα Είδη Ταξιδίου

Όταν προγραμματίζουμε τις διακοπές μας, είναι αναγκαίο να έχουμε μία λίστα με όλα τα σημαντικά είδη ταξιδίου με τα οποία πρέπει να εφοδιαστούμε για το ταξίδι και τις διακοπές μας. Από τις βαλίτσες και τους σάκους μέχρι τους φορτιστές ταξιδίου, θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν αμέτρητα είδη ταξιδίου που παίζουν το ρόλο τους. Ωστόσο, όλα όσα θα χρειαστείτε, αναμένεται να εξαρτηθούν από τον προορισμό σας και τις δραστηριότητες στις οποίες θα επιδοθείτε εκεί.

Οι συσκευές ταξιδίου αποτελούν μικροσκοπικές εκδοχές των αγαπημένων σας συσκευών προσωπικής περιποίησης. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν συνήθως πτυσσόμενες χειρολαβές, οι οποίες καθιστούν ευκολότερη τη μεταφορά και αποθήκευσή τους. Σε ό,τι αφορά δε το μέγεθός τους, είναι πιο μικρές και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ταξίδια.

Περισσότερα...

Προορισμός… Ναύπλιον!

Δεν είναι λίγοι απ’ αυτούς που θέλουν να κάνουν μικρές και συνάμα απολαυστικές αποδράσεις. Κυρίως η πρωτεύουσα είναι η νούμερο ένα σε αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, αφού ένα μεγάλο μέρος της, φεύγει εκείνο το διήμερο στις κοντινότερες περιοχές, για να βρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ή για να αλλάξει σκηνικά διασκεδάζοντας και εξερευνώντας τις περιοχές. Η περιοχή όμως που συνδυάζει υπέροχα και στο υψηλότερο επίπεδο όλα αυτά που αναφέραμε, είναι το καταπληκτικό Ναύπλιο.

Περισσότερα...

Διασκεδάζοντας στο Σιδεράδικο

Τα κλαμπ είναι ο καλύτερος χώρος διασκέδασης και χαλάρωσης, καθώς εκεί συναντά κανείς ανθρώπους κάθε ηλικίας, όπως νεολαία και μεσήλικες. Στα κλαμπ θα διαπιστώσετε πως η διασκέδαση ξεχειλίζει, με ολόκληρα πλήθη ανθρώπων να χορεύουν και να διασκεδάζουν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ένα από αυτά τα νυχτερινά μαγαζιά είναι το σιδεράδικο, όπου ιδίως η νεολαία και οι φοιτητές λατρεύουν να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Επίσης, στο σιδεράδικο μπορείτε να απολαύσετε τη νυχτερινή διασκέδαση υπό mainstreamελληνικά μουσικά ακούσματα από διάσημους DJ, οι οποίοι παίζουν τη δημοφιλή μουσική τους «πυροδοτώντας» ξέφρενο χορό και διασκέδαση. Το σιδεράδικο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Αθήνας, συνθέτοντας έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς διασκέδασης τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα για χιλιάδες νέους και όχι μόνο.

Περισσότερα...